Mnogi misle: “Lako ovoj Eki, ona se samo naslikava i još za to dobija novce”.  Ali, drage moje i dragi moji, iako radim to što volim, iza svega ovoga ipak stoji dosta truda.

Na ovakav uvod ponukala me aktualna priča koja se proteže po društvenim mrežama. Kolaju različita mišljenja i stavovi u vezi rada nas kojih se naslikavamo i nešto reklamiramo. Ne želim biti dosadna i nastavljati dalje debatu pa ću samo reći da nisu svi influenceri isti, kao što ni svi ljudi nisu isti. Neki su pozitivniji, neki negativniji, neki hrabri, neki manje hrabri. Pa da zaključimo, iza svakog rada stoji prilično puno truda i mišljenja sam kako nema onog tko je stekao nešto bez da se za to nije namučio. 


Haljina, 159,90 kn. Torba, 139,50 kn. Naočale, 111,20 kn. Sve O.S. JEANS.Cipele, 432 kn FASHION&FRIENDS


Zaboravimo sada na “kuku i lele” o tamo nekim influencerima, već pogledajmo moj današnji prijedlog modnog outfita. Osim izbora lokacije, fotkanja i odabira odjeće, potrudila sam se za mali iznos odabrati outfit, a da izgleda #wow. 

Duga zelena haljina koju sam opasala remenom koji sam našla kod kuće, zasigurno će skrenuti pozornost prolaznika. Sandalice su na nižu block peticu i čine dobar kontrast jarko žutoj torbici. 
Za mene je to jedan dobar #streetstyle. 


Haljina, 159,90 kn. Torba, 139,50 kn. Naočale, 111,20 kn. Sve OS JEANS.Cipele, 432 kn FASHION&FRIENDS

 Torba, 139,50 kn. Naočale, 111,20 kn. Sve OS JEANS. Cipele, 432 kn FASHION&FRIENDS


Pozz od vaše mikro influencerice E. G. EKI

Foto: Viviana Lokmer Šulina,  LaVie Studio