UPISI U ŠKOLU VATERPOLA VK PRIMORJE ERSTE BANK

UPISI U ŠKOLU VATERPOLA VK PRIMORJE ERSTE BANK

06.09.2019

Upisi u školu Vaterpolskog kluba Primorje Erste Bank će se vršiti ove subote 07.09.2019. na promotivnom štandu na 5. katu Tower Centra. 


Vaterpolski klub Primorje Erste Bank klub je stoljetne tradicije koji je odgojio generacije i generacije uspješnih sportaša, reprezentativaca i olimpijaca. Vaterpolo kao atraktivan i težak sport traži iznimnu organizaciju vremena, a kroz našu školu vaterpola to je jedna od prvih stvari koja se uči.


„U toj školi pored igranja vaterpola uči se prijateljstvo, snaga i ljepota života. Primorje zauvijek u srcu.“ – samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara naših roditelja i pratitelja igrača koji proživljavaju suze i smijeh, uspone i padove – razvoj.


VK Primorje EB vrši upise u školu vaterpola svakim radnim danom od 19:00 – 20:00 h na recepciji Bazena Kantrida, a zainteresirani sportaši i roditelji mogu nas kontaktirati putem naših web stranica (http://vaterpolo-primorje.hr/skola-vaterpola-upisi/ ), pozivom na +385 99 475 5005 ili mailom na vaterpolo.klub.primorje@gmail.com.


Treninzi škole vaterpola započinju 9. rujna 2019. godine u 19:30h, a nastavit će se u kontinuitetu u rasporedu ponedjeljak – srijeda – petak u terminu 20:00 – 21:00h. Od potencijalnih igrača budućih reprezentativaca traži se samo održavanje na vodi i dobra volja, a sve ostalo prepustite nama.


Pridružite nam se!!




Zabavni sadržaji Novosti u centru
Scroll to top