Prijavi se na nagradni natječaj „Ilustriraj i stiliziraj“ i osvoji nagradu za najbolju modnu ilustraciju

Prijavi se na nagradni natječaj „Ilustriraj i stiliziraj“ i osvoji nagradu za najbolju modnu ilustraciju

02.11.2019

Tower poziva sve kreativce na sudjelovanje u nagradnom natječaju pod nazivom „Ilustriraj i stiliziraj“ u sklopu izložbe svjetski poznate ilustratorice Maye Beus tijekom Adventa u Toweru

Natječaj je tematski usmjeren na fashion & beauty ilustracije i traje 30 dana, od 2. studenoga do 2. prosinca 2019..

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je dostaviti modnu ilustraciju u digitalnom obliku (format JPEG ili PDF) putem maila u kojem treba biti link za download prijavljenog rada na: info@tower-center-rijeka.hr. Ilustracija mora biti u rezoluciji od minimalno 650 DPI (kako bi bila pogodna za tisak) te treba biti u dimenziji 145 x 300 mm.

Tower Center Rijeka i Maya Beus odabrat će tri najkreativnije ilustracije koje će osvojiti vrijedne nagrade. Nagradu za 1. mjesto osigurao je Varteks poklon bonom u vrijednosti od 1.000 kuna, drugo mjesto nagrađuje Argentum poklon bonom u vrijednosti od 500 kn, a 3. mjesto Tower Center nagrađuje sa 300 bodova na Golden Tower kartici.

Ime pobjednika će biti objavljeno 14. prosinca 2019. na Facebook i web stranici Tower Centera Rijeka, a njihovi radovi bit će izloženi u Tower Centeru Rijeka u sklopu izložbe.

Maya Beus je radila za neke od najutjecajnijih svjetskih časopisa i modnih dizajnera kao što su Vogue, Oscar de la Renta, Louis Vuitton, Mercedes Benz tjedan mode u Sydneyu, a za izložbu u Toweru će uz marketing Tower centra odabrati tri najbolje prijavljene ilustracije.

Nadamo se da će se čim više kreativaca prijaviti na natječaj, a sve detalje i propozicije moguće je pogledati na linku: Pravila nagradnog natječaja “Ilustriraj i stiliziraj”.


EVENTI