Otvorenje trgovine Watch Centar

Otvorenje trgovine Watch Centar

15.11.2019

Watch Centar je u Tower Centeru Rijeka otvorio svoju 21. poslovnicu, najveću u Hrvatskoj! Novo prodajno mjesto proteže se na 100 kvadrata i potvrda je uspjeha Watch Centra. Naime, već 25 godina sa stilom na vrijeme, donose veliki izbor kvalitetnih i trendi modnih dodataka i najveći izbor brendova satova i nakita.

Kao i u ostalim poslovnicama Watch Centra, i u Tower Centru možete pronaći renomirane svjetske brendove; AVI-8, Brosway, Cerruti, Flik Flak, Galileo, Guess, Hanowa, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Morellato, Orient, Pierre Lannier, Police, Rosefield, Salvatore Ferragamo, Swatch, Swiss Military Hanowa, Ted Baker, Timberland, Timex, Torii, Tw Steel i Versace te 2JEWELS, Casio, Daniel Klein, MVMT, Olivia Barton, Tylor i Versus Versace.

Povodom otvorenja, prvih 100 kupaca će na dar dobiti prigodne poklone! A od 15. do 17. studenog čeka vas i 20% popusta na čitav asortiman. Popust se odnosi na sve oblike plaćanja, ali ne i na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.


Akcije i popusti Novosti u centru
Scroll to top