U Intersparu najveći izbor poklona

U Intersparu najveći izbor poklona

15.11.2019

Bliži se najljepše vrijeme u godini,  vrijeme blagdana, a kupci u INTERSPAR koji se nalazi na 1. katu Tower Centra mogu pronaći bogatu ponudu poklona, od kojih su pojedini sniženi  do 50 posto.

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi koji će posebno razveseliti najmlađe poput velikog izbora dječjih knjiga s maštovitim pričama za laku noć, 5-minutnim pričama PJ Mask, Snježno kraljevstvo te enciklopedije za djecu, ali i setovi igračaka za djevojčice i dječake.

Akcija uključuje i široku ponudu proizvoda za odrasle poput uređaja za ravnanje i kovrčanje kose,  IPL uređaja za uklanjanje dlačica, multifunkcionalnog trimera, seta za osobnu njegu Remington te niz proizvoda iz asortimana multimedije, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu do 50 posto. Kupci mogu birati i između brojnih popularnih poklona kao što su smarthone Huawei, seta jastuka i deke Dormeo ili nedavno objavljene autobiografije Luke Modrića.

Po povoljnim cijenama nalaze se i božićne dekoracije poput raznih svijećnjaka, ukrasa za adventski vjenčić, kuglica, božićnih vreća za pokone, mirisnih svijeća te seta posuđa za serviranje. 

Akcija traje od 13.11.2019. do 07.01.2020. ili do isteka zaliha.

Pogledajte ponudu na poveznici



Akcije i popusti
Scroll to top