Advent u Toweru

Advent u Toweru

02.12.2019

Stiže nam čarobno vrijeme adventa u Tower Center Rijeka, u zraku se osjeća užurbana i vesela atmosfera, puno pozitivne energije i nadolazećeg veselja. Centar su ispunile brojne lampice, a uskoro kreće i bogati program događanja, gdje će svaki posjetitelj naći nešto za sebe.

Tower Center Rijeka i ove godine ima klizalište, no ove godine mali klizači moći će uživati u zatvorenom klizalištu koje se nalazi u sklopu Happy Landa, gdje će moći bezbrižno svladati prve klizačke pokrete ili uvježbati zahtjevne figure u ugodnom i toplom prostoru. Kako klizanju ne bi bilo kraja, svi oni koji u periodu od 6.12.2019. pa do 31.1.2020. ostvare račun veći od 200,00 kuna na bilo kojem prodajnom mjestu Towera, imaju priliku na Info pultu Centra, smještenom na 4. katu, preuzeti dvije besplatne ulaznice za klizanje. Broj ulaznica je ograničen, stoga nemojte čekati i odvažite se iskušati na klizačkom podiju.

Zabavan adventski program počet će u petak, 6. prosinca 2019., kada stiže Sveti Nikola i njegov pratitelj Krampus, koji će ispričati svoju priču kroz interaktivnu predstavu. Nakon predstave djeca će se moći zabavljati uz kreativne radionice ukrašavanja i oslikavanja veselih čizmica i šiba. 

Ovogodišnja adventska kućica, koja se nalazi na 2. katu Centra, zasjala je u punom sjaju, a tek uređeno dvorište prava je rezidencija Djeda Božićnjaka koji samo što nije stigao. Posjetitelji će se s njim moći slikati od 14. prosinca. 

Upravo će dvorište Djedove kućice biti idealna kulisa za božićne predstave i radionice. „Škola za modernog djedicu“ i „Vilenjačka posla“ nazivi su predstava koje se održavaju četvrtkom, 12. i 19. prosinca, dok smo petak 13. i 20. prosinca rezervirali za  zanimljive tematske radionice „Upoznajte Rudolfa“ i „Pozdrav sa Sjevernog pola“. 

U subotu, 14. prosinca stiže nam svjetski poznata ilustratorica Maya Beus koja će crtati fashion portrete posjetitelja. Otvaramo izložbu njenih radova kao i radova pobjednika natječaja „Ilustriraj i stiliziraj“. Dan nakon, nedjelja, 15. prosinca rezervirana je za zabavnu znanstvenu predstavu i radionicu „Nutty Scientists“.

Kakav bi to bio advent bez božićnog koncerta. Ove godine u Tower stiže veliki božićni koncert u izvedbi ženske i muške klape Kastav. U subotu 21. prosinca 2019. s početkom u 17 sati publika će moći čuti fantastične izvedbe božićnih pjesama, ali i tradicionalne napjeve Istre, Sjevernojadranskog primorja i svih ostalih krajeva Hrvatske uz nezaobilazan klasičan klapski repertoar.



Zabavni sadržaji Obavijesti za kupce Novosti u centru
Scroll to top