Zabavni adventski dječji program u Toweru

Zabavni adventski dječji program u Toweru

11.12.2019

Dvorište kućice Djeda Božićnjaka na drugom katu Centra idealna je kulisa za božićne predstave i radionice gdje smo ovaj četvrtak i petak pripremili zanimljiv dječji program.

Počinjemo u četvrtak u 17 sati kad će vas ispred kućice dočekati kostimirani vilenjaci u najljepšim kostimima u gradu, prigodni zimski likovi za fotografiranje te dekoracije od balona.  

Na tematskim radionicama oba dana naši mali posjetitelji imat će priliku izraditi jelke od papirnatih slamki i kolaž papira, izraditi snjegoviće od drvenih špatula i blaznica koje će moći ponijeti doma. Pripremili smo i radionicu oslikavanja jumbo bojanke na štafelajima te modeliranje kinetičkim pijeskom.

Nakon radionica na kojima ćemo se lijepo zabaviti, nastavljamo druženje sa djedovim pomoćnikom Snješkom od 18 do 19 sati.

Slijedi nam interaktivna predstava "Škola za modernog Djedicu" nakon koje će se mali posjetitelji družiti i fotografirati s Djedom Božićnjakom, vilenjacima i maskotama. 

U petak nastavljamo u istom tonu. Započinjemo program u 17 sati sa tematskim radionicama uz koje će se raditi i prigodni facepainting. Nastavljamo druženje sa Sobom Rudolfom s kojim će posjetitelji izrađivati kape od balona koje će moći ponijeti doma. 


Eventi Novosti u centru
Scroll to top