Mega blagdani u Hangaru18

Mega blagdani u Hangaru18

13.12.2019

Čarobni blagdani još su posebniji uz H18 Megastore! Kako bismo vam olakšali potragu za poklonima, H18 Megastore donosi sjajne ponude. Iz širokog asortimana proizvoda odaberite najbolji poklon i obradujte najdraže osobe !

Spremni ste za blagdanski filmski maraton uz NOA Vision televizore koji podržavaju novi standard emitiranja, a osim toga će se savršeno uklopiti u svaki interijer.

Kod kupnje odabranih modela pametnih telefona i mobitela, NOA vas daruje povoljnijim uređajem koji možete odabrati za vaše bližnje, dakle po cijeni jednog uređaja dobit ćete dva. Ako tražite osnovne funkcionalnosti mobitela tu je NOA core serija, a NOA H je na popustu do 60%. Samsung i Huawei pametni telefoni dolaze s 20% popusta.

Uz novi mobitel možete izabrati nešto od NOAline dodatne opreme snižene 30% koja obuhvaća slušalice, prijenosne punjače, zaštitne maskice i etuije, kontrolere, kablove i drugo. Od ostale dodatne opreme tu su razni kablovi, punjači, adapteri, nosači za televizore…

Za sve one koji su neprestano u pokretu i dnevne zadatke rješavaju u hodu, NOA tableti su na 30% popusta. 

Ako se pitate koji laptop kupiti, u MEGA ponudi su laptopi Lenovo, HP, Dell na 20% popusta. 

Idealan poklon za pod bor može biti i bilo što od gaming periferije snižene do 50% kao što su miševi i tipkovnice, Sonicgear zvučnici, asortiman Logitech, E-Blue, Manhattan, Roccat, Armaggeddon, Kingston i Verbatim memorijske kartice i USB stikovi.

Vrhunska HPC računala moćnih komponenti donose vam uštedu do 30%. Popust od 20% na PS4 će zasigurno oduševiti gamere, a za sve one koji vole skupljati gaming figurice, kape, novčanike, šalice i slične brendirane stvari, sad mogu upotpuniti svoju kolekciju jer je sav gaming stuff snižen 50%.

Cijelu ponudu možete pogledati na: https://megastore.hr/mega-blagdani/ , a traje od 12.12 do 31.12.2019. ili do prodaje zaliha.


AKCIJE I POPUSTI