Nutty Scientists zabavne i edukativne radionice u nedjelju u Toweru

Nutty Scientists zabavne i edukativne radionice u nedjelju u Toweru

13.12.2019

Mislite da je nemoguće držati vatru u ruci, zvučati kao Darth Vader ili napraviti fontanu bez vode?

Pridružite nam se u Tower Centru Rijeka 15.12.2019. u 17:00 sati i uvjerite se da je moguće! Čeka vas još puno zabavnih pokusa koji će vas ostaviti bez teksta.

Nutty Scientists je vodeći pružatelj zabavnih, praktičnih i interaktivnih programa za djecu u dobi od 3 – 16 godina. Nutty Scientists programi usmjereni su na promoviranje znanosti, tehnologije, inženjerstva, matematike i umjetnosti među djecom i mladima. Nutty edukatori koriste metode poučavanja temeljene na sudjelovanju učenika i atraktivnoj prezentaciji.

˝Radionice Nutty Scientistsa potiču znanstvenu znatiželju i maštu kod djece. Učenje znanosti za njih je zabavno, inspirativno i nezaboravno. Mi, Nutty edukatori imamo tu privilegiju da podižemo svijest o važnosti znanstvenog razmišljanja djece, te da kreiramo buduće lidere koji će biti zaslužni za inovacije i otkriće novih tehnologija˝ rekao je Teo Rakočević, vlasnik Nutty Scientists franšize u Hrvatskoj.

Nutty Scientists uspješno posluje već 23 godine u više od 200 lokacija diljem svijeta. Nastavni plan i program usklađen je sa znanstvenom normom Next Generation Science Standards (NGSS) kako bi se polaznicima iz cijeloga svijeta osigurali jednaki standardi.

Naša misija je probuditi dječju znatiželju i maštu kroz zabavan, interaktivan i edukativni doživljaj. Stoga pozivamo obitelji i sve zainteresirane da nam se pridružite na prvom lansiranju franšize u ovom dijelu Europe koje će se održati 15.12. u 17:00 sati na 4. katu Tower Centra Rijeka.


Zabavni sadržaji Eventi
Scroll to top