Tower je ponosan sponzor projekta Europska prijestolnica kulture

Tower je ponosan sponzor projekta Europska prijestolnica kulture

23.01.2020

U velikoj i važnoj godini, 2020., kada Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture, Tower Center Rijeka je zaista počašćen što može sponzorski i partnerski biti dio priče, koja će vrijednosti, kulturu, običaje, tradiciju i ljepote našeg kraja prenijeti i ponosno pokazati cijelome svijetu. 

Tower Center Rijeka, od svog osnutka pa do danas, nastoji biti aktivan i uključen partner zajednice, podržavajući projekte u koje vjeruje i čije vrijednosti istinski dijeli i živi. Posjetitelji Towera od danas imaju priliku na 4. katu pored info pulta preuzeti programske knjižice koje nude više informacija o cjelokupnom programu i događanjima.

Dio programa Rijeka 2020 odvijat će se u Tower Centru Rijeka, što dokazuje da Tower Center Rijeka, osim što je vodeći regionalni shopping centar, je i nezaobilazan punkt društvenog života grada. U skladu s time, Tower Center Rijeka za godinu projekta Europske prijestolnice kulture odabrao je slogan „Tower Center Rijeka- Prijestolnica mode 2020.“ 

Intencija slogana je, osim što ukazuje na suradnju i potporu projekta, povezati modu, odnosno modne kampanje Towera aktivne tijekom 2020. godine sa nezaobilaznim elementima kulturnog života Rijeke. 

Svim posjetiteljima Rijeke i Tower Centra Rijeka iz Towera žele srdačnu dobrodošlicu i zabavu, a marljivom timu projekta Rijeka 2020. upućuju iskrene čestitke i želje za uspješnom realizacijom ovog važnog projekta, koji će biti duboko upisan u povijest Rijeke.


ZABAVNI SADRŽAJI