U INTERSPAR supermarketima bogata ponuda sportske opreme i bicikala

U INTERSPAR supermarketima bogata ponuda sportske opreme i bicikala

13.03.2020

U INTERSPAR-u, na 1. katu Tower Centera, kupci mogu pronaći bogatu ponudu sportske opreme i bicikala koja će posebno razveseliti aktivne zaljubljenike u sport, a pojedini proizvodi sniženi su do čak 50 posto. 

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi poput električnog romobila FIAT, raznih vrsta sportskih bicikala, kao i onih idealnih za gradsku vožnju. Tu je i odličan izbor sportske i biciklističke opreme poput kaciga, seta za popravak bicikla, nosača za bicikle, pumpi, gel navlake za sjedalo, kompresora te lokota za zaključavanje, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu čak do 500 kuna. 

Akcija uključuje i široku ponudu sportske opreme za djevojčice i dječake, od velikog izbora bicikala pa sve do e-romobila i skateboarda. 

Po povoljnim cijenama nalaze se i proizvodi za najmlađe poput tricikla, guralice, dječjeg motora i kamiona,  bicikla bez pedala te raznih vozila na akumulator poput dječjeg traktora s prikolicom, auta i motora. Na pojedinim artiklima popusti idu čak preko 40 posto. 

U INTERSPAR supermarketima kupci također mogu birati i snižene proizvode iz asortimana multimedije, poput sportskih akcijskih kamera, pametnih satova, navigacijskih uređaja, prijenosnih Bluetooth zvučnika te slušalica s mikrofonom. 

Link za katalog: https://www.spar.hr/akcija/sport-katalog-20200310?p=1

Akcija traje od 11.3. do 14.4.2020. ili do isteka zaliha. 



Akcije i popusti
Scroll to top