U INTERSPAR supermarketima najveća ponuda za opremanje apartmana

U INTERSPAR supermarketima najveća ponuda za opremanje apartmana

13.03.2020

Bliži se turistička sezona, a kupci u INTERSPAR supermarketu, na 1. katu Tower Centera, mogu pronaći najveći izbor proizvoda za opremanje apartmana, od kojih su pojedini sniženi do čak 50 posto.

Po akcijskim cijenama nalaze se razni kućanski aparati poput hladnjaka Quadro i Vivax, mikrovalne pećnice i perilice posuđa Quadro, usisavača Rowenta, LED televizora Grundig, aparata za kavu Dolce Gusto, blendera Philips te seta ugradbene pećnice i ploče Quadro. Na pojedinim artiklima kupci mogu ostvariti uštedu preko 30 posto.  

Po povoljnim cijenama kupci također mogu pronaći artikle za opremanje kuhinje kao što su tave i posude Tognana, set noževa Berlinger, pribor za jelo, set posuđa za kuhanje, staklene posude s poklopcem, kao i setove čaša i šalica. 

U bogatoj ponudi INTERSPAR supermarketa nalaze se i proizvodi za opremanje kupaonice poput košara za rublje, wc daski, zavjesa za tuš, ručnika, kupaonskih podloga, kao i dozatora te držača za sapun. 

SPAR Hrvatska za svoje je kupce također pripremio i velikih izbor dodatnih artikala za opremanje apartmana poput kuhinjskih krpa, jastuka, jastučnica, plahta, pokrivača za krevet te raznih vrsta posteljina i deka, kao i nadmadrace. 

Akcija uključuje i široku ponudu vrtnog namještaja i opreme poput garnitura, stolica, kamping seta, lounge seta, seta za roštiljanje i roštilje te suncobrane, a na pojedinim artiklima popusti idu čak preko 20 posto. 

Link na katalog: https://www.spar.hr/akcija/apartmani-katalog-20200303?p=1

Akcija traje od 4.3. do 7.4.2020. ili do isteka zaliha.


AKCIJE I POPUSTI