U INTERSPAR hipermarketima bogata ponuda uskrsnih delicija

U INTERSPAR hipermarketima bogata ponuda uskrsnih delicija

25.03.2020

Bliže se dani Uskrsa, a kupci u INTERSPAR hipermarketima mogu pronaći bogatu ponudu uskrsnih delicija idealnih za blagdansku trpezu, od kojih su pojedini proizvodi sniženi preko 50 posto. 

U širokoj ponudi delicija kupci mogu pronaći veliki izbor suhomesnatih proizvoda poput pršuta, buđole, pečenice, dalmatinske suhe šunke, pečene šunke, kulena te raznih salama, a na pojedinim proizvodima mogu ostvariti uštedu preko 50 posto. Akcija uključuje i brojne tvrde kravlje, ovčje i kozje sireve hrvatskih proizvođača te meke sireve s plemenitom plijesni ili u salamuri. 

Uskrsni stol kupci će moći upotpuniti i delikates paštetama, poput one s dodatkom pačje jetre i crvenim vinom ili dodatkom pistacija, namazom od hummusa, ali i dimljenim lososom te inćunima i srdelama, također po sniženim cijenama. 

Po povoljnijim cijenama kupci mogu pronaći i svježe meso, kao i ribu, a popusti na pojedinim proizvodima idu preko 20 posto. 

SPAR Hrvatska za svoje je kupce također pripremio i veliki izbor proizvoda iz PREMIUM asortimana te na pojedinim artiklima mogu uštedjeti preko 30 posto.

Akcija uključuje i proizvode koji će posebno razveseliti ljubitelje slastica, kao što su panettone, mramorni ili čokoladni kolač, razne praline, čokolade i bombonijere te sladoled. 

Sniženi su i proizvodi poput instant kave, kapsula za kavu i različite vrste čajeva, ali i aparata za kavu Nespresso i Julius Meinl te univerzalnog kuhinjskog robota miksera Bosch, pri čemu kupci na pojedinim proizvodima mogu ostvariti uštedu do čak 1000 kuna. 

U INTERSPAR hipermarketima kupci mogu birati i među velikim izborom vina, piva te žestokog pića poput gin-a i začina za gin, ali i raznih prigodnih uskrsnih dekoracija. 

Akcija traje od 26.3. do 15.4.2020. ili do isteka zaliha. 



Akcije i popusti
Scroll to top