U INTERSPAR hipermarketima najveći izbor proizvoda za pripremu kolača

U INTERSPAR hipermarketima najveći izbor proizvoda za pripremu kolača

25.03.2020

Bliži se vrijeme uskrsnih blagdana, a u bogatoj ponudi INTERSPAR-a kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za pripremu najfinijih kolača, pri čemu na pojedinim proizvodima mogu ostvariti uštedu do čak 50 posto. 

Po akcijskim cijenama nalazi se sve što je potrebno za pripremu blagdanskih slastica: od mlijeka, maslaca i margarina, šećera, brašna, svježeg sira, vrhnja za šlag, džemova, kompota, čokolade za kuhanje, sušenog voća i orašastih plodova, pa sve do različitih dodataka za pripremu kolača poput gustina, pudinga, vanilin šećera, praška za pecivo i raznih začina. 

Akcija uključuje i proizvode poput listova za pite i savijače, podloga za torti, oblatne i kekse, ali i prirodne alternative šećeru za pripremu kolača iz Spar robne marke Vital koji su sniženi 20 posto. 

Što se tiče neprehrambenog asortimana, kupci mogu birati između proizvoda koji će olakšati pripremu finih slastica kao što su samostojeći mikser KitchenAid, blender Tefal, ugradbeni set Candy pećnica s pločom, univerzalna sjeckalica i štapni mikser Bosch, aparat za pečenje vafla te mnogi drugi, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu čak do 1.100 kuna. 

Za ukrašavanje kolača tu su razni kalupi za kolače, pekači, pladnjevi za kolače, dekorativne košarice i zvono za serviranje, dok su za pronalazak inspiracije u ponudi i različite knjige recepata. 

Akcija traje od 25.3. do 14.4.2020. ili do isteka zaliha. 


Akcije i popusti
Scroll to top