Tower Cirkus Toboganius

Tower Cirkus Toboganius

17.07.2020

Tobogan 2020. u suradnji sa Tower centrom Rijeka donosi novi program uličnih zabavljača – putujući Tower Cirkus Toboganius. Pet dana cirkuske zabave, akrobacija i veseli zabavljači šarenim vozilom putuju po gradu i posjećuje razne gradske kvartove.

Pet dana smijeha, čuđenja i divljenja za djecu, roditelje, barbe i tete, none i noniće te sve one koji se osjećaju dovoljno cirkuski raspoloženo da nam se pridruže. Posjetitelje osim dobre zabave očekuju i nagrade trgovina Baby Center, Hoću knjigu, Ferivi Sport, Gentlemen, Mobia, Optika Anda, Terranova, Watch Centar. 



Zabavljaju vas:

Klaunesa Verna Đumbus / Nives Soldičić, Rijeka
Klaunesa Đumbus cirkuska je umjetnica iz Rijeke, koja ponekad nastupa i kao Nives Soldičić. Klaunesa Đumbus od 2013. s udrugom Crveni nosovi nasmijava male bolesnike te se redovito educira u međunarodnoj školi humora u Beču, dok se Nives Soldičić bavi suvremenim plesom i plesom na svili. Na Toboganu će Nives Soldičić izvesti performans na svili “Vidim te! Vidi me!”.

Otto il Bassotto, Italija
Otto dolazi iz malog grada na jugu Italije, poznatog kao zemlja balona. Zato i ne čudi da je baš ovaj čovjek gumeni balon pretvorio u totalni show program s kojim je proputovao cijeli svijet i osvojio puno nagrada!
On je pravi gospodar balona, s gumenim licem i mozgom koji poskakuje, publici predstavlja nevjerojatne komične trikove s balonom, prelazeći granice mogućnosti u čistu maštu.

Emilio The Balancer Alcantara, Venezuela
Cirkuski umjetnik i ulični izvođač specijaliziran za disciplinu Rola Bola. Svoje točke balansiranja, žongliranja i komedije izvodio je diljem svijeta. Svoje je vještine usavršavao s Guillermom Rodriguezom, iz cirkusa Circuba u Havani na Kubi, te na međunarodnim cirkuskim konvencijama i radionicama.

Marko the Clown, Kastav
Marko je klaun s puno kilometara u nogama i rukama. Hoda na štulama, vozi monocikl, vrti vatru i poi… u stvari, nema s čime taj ne može žonglirati! Za tobogan je pripremio posebno interaktivan i zabavan show koji će publika dugo pamtiti.

Raspored putujućeg cirkusa:

19.7.2020., nedjelja
od 20:00 do 21:30, Krov Tower Centra (istočni dio)
Nastupaju: Marko The Clown, Emilio The Balancer Alcantara i Klaunesa Verna Đumbus, Otto il Bassotto

20.7.2020., ponedjeljak
od 19:00 do 20:00, Kozala, Dječje igralište u blizini MO, preko puta Brodokomerca
od 20:30 do 21:30, Drenova, Dječje igralište Goran, u blizini Doma zdravlja Drenova
Nastupaju: Marko the Clown, Otto il Bassotto

21.7.2020., utorak
od 19:00 do 20:00, Zamet, Trg riječkih olimpijaca (plato ispred Dvorane Zamet)
od 20:30 do 21:30, Krnjevo, Dječje igralište između Kršinićeve ulice i Venuccijevih stuba
Nastupaju: Marko the Clown, Otto il Bassotto

22.7.2020., srijeda
od 19:00 do 20:00, Krimeja, Dječje igralište preko puta Orijentovog igrališta (križanje Mihanovićeve, Kumičićeve i Radničke ulice)
od 20:30 do 21:30, Škurinjska draga, Jelićeva ulica, parkiralište ispred zgrade broj 3
Nastupaju: Marko the Clown, Otto il Bassotto

23.7.2020., četvrtak
19:15 – 21:30 Zatvaranje Tobogana, Molo longo (kod dizalica)
Nastupaju: Marko the Clown, Nives Soldičić, Otto il Bassoto




Eventi
Scroll to top