OTVORENJE TRGOVINE XIAOMI

OTVORENJE TRGOVINE XIAOMI

27.11.2020

Svjetski lider pametnih telefona Xiaomi ove subote, 28. studenog, otvorit će prvi Mi Store u Rijeci. Dolazak drugog proizvođača pametnih telefona u Rijeku omogućila je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomija za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru. Uz Zagreb i Split, Rijeka je postala treći grad u kojem je Xiaomi proširio dostupnost proizvoda.  

Mi Store će biti smješten na 2. katu Tower Centera. U sklopu Mi Storea, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio koji uključuje više od 30 pametnih telefona i 200 proizvoda potrošačke elektronike. 

Korisnici će imati priliku isprobati najnovije modele i uvjeriti se zašto je Xiaomi jedini proizvođač pametnih telefona koji su poznati po spoju vrhunskog dizajna, sjajnih performansi i pristupačnih cijena. Xiaomi je pravi izbor za sve korisnike istančanog ukusa, a što se može primijetiti i na posljednjem, dizajnerskom Xiaomijevom remek djelu – Mi 10T seriji koja je pomaknula granice svih pametnih telefona trenutno dostupnih na tržištu. 

Osim toga, tu je i impresivna ponuda proizvoda potrošačke elektronike kojima će Xiaomi modernizirati vaš život. Xiaomijev električni skuter bio je najprodavanije pametno prometno sredstvo na svijetu 2019. godine! 

Povodom otvaranja Mi Storea, Xiaomi je organizirao prodajne akcije koje uključuju 1+1 uređaj prvih 10 minuta te 2+1 uređaj sljedećih 20 minuta te cjelodnevne popuste.


Pozivamo vas da nam se priključite na spektakularnom otvaranju u subotu, 28. studenog, s početkom u 10.00 sati na 2. katu Tower Center Rijeka. Uvjerite se zašto Xiaomi ruši sve rekorde prodaje pametnih telefona.

Vidimo se!


Novosti u centru
Scroll to top