NARUČI I POKUPI: OTVORIO SE KOOGLANA DRIVE IN U TOWER CENTRU

NARUČI I POKUPI: OTVORIO SE KOOGLANA DRIVE IN U TOWER CENTRU

03.12.2020

Ponudu restorana u novoj normali očito ćemo još neko vrijeme razgledavati online, a hranu će nam dostavljati ili ćemo je fizički sami preuzimati, bilo iz automobila ili pješice. Kako bi opstali u vrijeme izolacije, mnogi restorani uvode novitete - jedan od njih je i Kooglana Food&Bar koji je otvorio opciju DriveIn-a. Volimo naše lokalne, riječke priče. Jedna takva realizirana je i osmišljena kao reakcija na vrijeme u kojem trenutačno živimo. Kako bi Riječani i dalje mogli uživati u slasnim zalogajima, usprkos svim ograničenjima i novim mjerama, Kooglana Food&Bar otvorio je opciju DriveIn-a. Tako od sada, osim klasične dostave te dostave putem Wolta, Glova i pauza.hr, svoju narudžbu možete i samostalno podići - autom ili pješke. Jednostavnije ne može - Naruči i pokupi!

https://youtu.be/YvJloAl4nP0

Kako biste koristili uslugu DriveIn-a potrebno je:

  • naručiti željeno putem telefona (099 20 888 30) ili web stranice www.kooglana.hr
  • dogovoriti vrijeme dolaska
  • i - pokupiti narudžbu!

Ili jednostavno dođite u Kooglana DriveIn, odaberite što želite jesti, počekajte koju minuticu u toplom autu i nastavite doma. Osim slasne hrskave piletine, neodoljivih burgera s roštilja na drveni ugljen i pizze, u ponudi vas očekuju i kuhana jela, ali i ona poput telećeg pečenja i odojka koji će mnoge razveseliti u ovo blagdansko vrijeme. Zasladite se nekim desertom iz naše ponude ili uzmite kavu za van i uživajte u svježem zraku.

Iako nas je epidemiološka situacija prisilila da se ograničimo na naša četiri zida, to ne znači da moramo prestati uživati u vrhunskim specijaitetima. Vrijeme koje biste potrošili u kuhinji, provedite u krugu obitelji, sigurni i sretni. Dobar tek!




Obavijesti za kupce Novosti u centru
Scroll to top