PRAVILA FACEBOOK/INSTAGRAM NAGRADNOG NATJEČAJA "OSVOJI ME!"

PRAVILA FACEBOOK/INSTAGRAM NAGRADNOG NATJEČAJA "OSVOJI ME!"

04.02.2021

Pravila Facebook/Instagram nagradnog natječaja  “Osvoji me!”


Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “Osvoji me!” je Tower Center Rijeka d.o.o., Strossmayerova 16, Rijeka OIB: 84184387126, dalje u tekstu „Organizator. Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe Tower Centera Rijeka.

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 04. veljače 2021. i traje do 14. veljače 2021. 

Članak 3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske i pratitelji službenihFacebook i Instagram stranica Tower Center Rijeka. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Organizatora i ostalih poduzeća uključenih u nagradni natječaj, kao ni njihovi rođaci.

Članak 4. Način sudjelovanja i opis natječaja

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je objaviti autorsku fotografiju slikanu na jednom od dva prigodna foto kutka postavljena u Tower Centeru Rijeka povodom Valentinova sa svojom ljubavi. Na Facebooku je fotografiju potrebno objaviti u komentaru objave nagradnog natječaja “Osvoji me!”. Na Instagramu je fotografiju potrebno objaviti na svom profilu uz hashtag #osvojime i označavanje lokacije. 

Nagrađuje se sudionici s najkreativnijim fotografijama po izboru Organizatora.

Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati samo jednom.

Objavljivanjem komentara na objavu i fotografija, sudionici prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja.

Članak 5. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja koji prekrše ova pravila ili se koriste lažnim profilima.

Članak 6. Rezultati natječaja i preuzimanje nagrade

Imena dobitnika će biti objavljeno 16. veljače 2021. na web stranici Tower Centera Rijeka. Dobitnici će nagrade moći preuzeti na Info pultu u Tower Centeru Rijeka (4. kat). Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema Dobitnicima. 

Članak 7. Nagrada

Sudionici u ovom nagradnom natječaju mogu osvojiti sljedeće nagrade:
 1 x 500 bodova na Golden Tower kartici
 2 x 300 bodova na Golden Tower kartici
 3 x 100 bodova na Golden Tower kartici
 20 shopping vrećica Tower Centera Rijeka
 Nagrada ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 8. Pravila Facebooka/Instagrama

Facebook i Instagram nisu odgovorni za promociju niti imaju veze s istom te ih se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook i Instagram ni na koji način ne sponzoriraju ili upravljaju natječajem niti su isti ikako povezan s njima te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku i Instagramu.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka

Prijavom na nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja sljedećih 120 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Organizator će upravljati podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke vezano za primopredaju nagrade. 

Članak 10. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom. 

U Rijeci, 04. veljače 2021.,  Tower Center Rijeka d.o.o.


Obavijesti za kupce
Scroll to top