POSTANI NOVI ČLAN GOLDEN TOWER KARTICE I OSVOJI 15 BODOVA!

POSTANI NOVI ČLAN GOLDEN TOWER KARTICE I OSVOJI 15 BODOVA!

25.02.2021

Imaš li Golden Tower karticu? Golden Tower kartica omogućuje ti da vrijedno skupljaš bodove u brojim trgovinama Tower Centera Rijeka, koje onda možeš zamijeniti za kupone te tako smanjiti iznos svoga računa i uštediti. Jedna kartica, a tako mnogo pogodnosti. 

U promotivnom razdoblju od 25. veljače pa do 15. ožujka 2021., novi korisnici Golden Tower kartice, dobivaju na poklon 15 bodova. Postani novi član i osvoji 15 bodova!

Da bi postao korisnikom GOLDEN TOWER KARTICE, potrebno je ispuniti pristupnicu na Info pultu (4. kat Tower Centra Rijeka) ili putem web stranice Towera na sljedećoj poveznici: Pristupnica-N.pdf . Po predaji propisno ispunjene pristupnice, korisniku se na Info pultu na 4. katu Centra izdaje GOLDEN TOWER kartica s kojom može direktno u kupovinu.

Tako za svakih potrošenih 100 kuna dodjeljuje ti se 1 bod, a kada skupiš minimalno 25 bodova, bodove možeš zamijeniti za kupon u vrijednosti od 25,00 kuna. Skupiš li više bodova, možeš ih zamijeniti za kupone od 50,00 kn, 75 kuna ili 100,00 kuna te u roku mjesec dana iskoristiti u trgovini koja sudjeluje u programu vjernosti Tower Centra Rijeka. 

Više informacija o Golden Tower kartici, popisu trgovina uključenim u program i pravnim uvjetima, možete provjeriti na sljedećem linku: https://tower-center-rijeka.hr/o-golden-kartici

Upis dodatnih bodova vršit će se isključivo na Info pultu centra, bodovi se neće dodavati automatski!


Obavijesti za kupce Novosti u centru
Scroll to top