Modna kampanja Tower Centra Rijeka u tonovima ljeta

Modna kampanja Tower Centra Rijeka u tonovima ljeta

29.06.2021

Tower Center Rijeka u sklopu nove ljetne kampanje najavljuje more novih trendova i popusta u kojima će svatko pronaći nešto za sebe. 

Kampanja je inspirirana tonovima ljeta, a snimana je na autentičnoj lokaciji u Rijeci u sklopu ideje koju je Tower Center Rijeka želio prenijeti u 2021. godini promijenivši svoj potpis u Snažne zajedno. Godina 2021. definitivno je godina žena: ususret brojnim obljetnicama koje slave ženski pokret, Tower Center Rijeka odlučio je svoju kampanju posvetiti osnaživanju žena i tako pridonijeti osvješćivanju i jačanju položaja žene u lokalnoj zajednici. Ideja za novu kampanju nastala je u Design & Marketing agency Fabula iz Rijeke, koja je željela da kampanja ne bude samo modno, već i društveno osviještena. Fotografiju potpisuje aktualni dobitnik čak dva Porina, Filip Gržinčić, riječki fotograf, snimatelj i redatelj video spotova. 

Na tragu činjenice da u Rijeci s više od 600 ulica, samo ih je 24 nazvano po ženskoj osobi, za lokacije snimanja kampanje odabrane su baš neke od njih. I dok je prva lokacija snimanja bila ulica Slave Raškaj gdje je prezentirana suvremena verzija naše poznate slikarice uz slogan, koji je ujedno i naziv njenog djela, Rano proljeće, inspiraciju druge lokacije pronašli su u najvećoj hrvatskoj opernoj umjetnici i jednoj od najutjecajnijih opernih diva svog vremena Milki Trnini, pa je kampanja snimljena u ulici koja nosi njezino ime.


U fokusu Towerove modne priče su dva različita outfita, dvije različite ljetne inspiracije koje je u Tower Centru Rijeka odabrala modna stilistica Ivana Pirizović. Jednu kombinaciju predstavlja elegantna, nježna i romantična bijela haljina, upotpunjena s nizom zelenih, pomalo neonskih detalja, koji daju svježinu i podsjećaju na ukusne i dozrele lubenice. Druga kombinacija, u fokus stavlja praktične i elegantne hlačice, lepršavi top, ogrnut prozračnim kardiganom u bezvremenskim pješčanim tonovima. Način na koji se ovi tonovi, baš poput topline zalaska sunca, reflektiraju na preplanuloj koži, naglašavaju prirodnu ljepotu svake žene.

Potražite svoju ljetnu inspiraciju u Tower Centru Rijeka i rashladite se uz najbolja ljetna sniženja.


NOVOSTI U CENTRU
Scroll to top