KUPONI S POPUSTOM U GLORIA MAGAZINU

KUPONI S POPUSTOM U GLORIA MAGAZINU

19.10.2021

Tower Center Rijeka i magazin Gloria pripremili su za vas knjižicu s popustima. U novom broju koji izlazi u četvrtak, 21. listopada pronađite čak 36 kupona s popustima do 40% koje možete iskoristiti u Tower Centru Rijeka.

Replay, Gerry Weber, Five Star Fashion (Gant) i Springfield donose odlične popuste za obnovu jesenske garderobe. U Aldu, Massu, Pitta Rossu, The Nextu i Alpini pronađite obuću koja će vas oboriti s nogu, dok se Triumph i Women'secret brinu za donje rublje iz snova. Klince i klinceze povedite sa sobom i pronađite nešto za njih u Baby Centru, Beba.hr trgovini i u Cicibanu.

Naši sportski dućani – Buzz, Ferivi, Polleo Sport i Sport Vision – tu su da vam pomognu u vođenju aktivnog života. Kada vam je potrebna pauza od shoppinga, ušetajte bez najave u Chix Threading Bar. Ako se želite počastiti ili tražite poklone u obliku zlatnog, srebrnog nakita ili satova Zlatarna Celje, Dicta Exclusive, Dicta Tower, Heta 1892. i Argentum su pripremili posebne ponude samo za vas.

Na svoj shopping popis stavite i posteljine, jastuke, madrace, ručnike, posuđe jer ćete sve pronaći na odličnim popustima u trgovinama Posteljina.hr i Vitapur. Sve za uređenje doma pronađite i u salonu rasvjete Luce

Nakon shoppinga, Kooglana Food&Bar donosi 2 sata kuglanja po 50% nižoj cijeni.

Kupone možete iskoristiti od 21. do 27. listopada, stoga ne odgađajte ni trenutka i požurite po odlične ponude! Ne zaboravite kupiti novu Gloriu i krenuti u shopping za cijelu obitelj! 


KatTrgovinaPopust
3A1 Mobilcentar 30% popusta na Cellularline dodatnu opremu.
2Aldo30% popusta na dio asortimana.
2Alpina30% popusta na odabrani asortiman mode  i sporta jesen/zima.
3Amadeus Jeans30% popusta na haljine.
2Argentum30% popusta na Bella srebrnu kolekciju i 40% popusta na asortiman satova. *Popust se ostvaruje na blagajni, ne zbraja se s ostalim popustima i vrijedi bez obzira na način plaćanja.
3Baby Center30% popusta na Cool Club dječju odjeću i obuću. *Popust se odnosi na redovne cijene, nije moguće kombiniranje popusta s drugim akcijama i klupskim ponudama u trgovini.
4beba.hr30% popusta na sve dječje modne haljine brandova Melby, Boboli, Mignolo.
1BuzzPopust do 30% na odabrani nesniženi asortiman. *Akcije se međusobno isključuju, popusti se ne zbrajaju. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.
2Chix Threading Bar30% popusta na popularnu uslugu Brows up - laminacija obrva.
2Ciciban30% popusta na dio asortimana.
3Dicta ExclusivePopust od 30% na cjelokupnu kolekciju Welder satova te Breil satova i nakita. *Popust vrijedi na sva sredstva plaćanja. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
1Dicta TowerPopust od 30% na cjelokupnu kolekciju Breil satova i nakita. *Popust vrijedi na sva sredstva plaćanja. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.
3Ferivi Sport25% popusta na novu kolekciju.
3Five Star Fashion20% popusta na kolekciju jesen/zima na brendove Gant (odjeća i obuća), Barbour (odjeća i obuća) i La Martina (obuća).
2Gerry WeberPopust do 30% na kolekciju jesen/zima.
4Ghetaldus Optika30% popusta na dioptrijske okvire, sunčane naočale i kontaktne leće. *Akcije i popusti se ne zbrajaju. Sunčani modeli i dioptrijski okviri osim grupacije Thelios (Celine, Dior, Loewe, Stella McCartney, Fendi), Persol, Dita, Balmain, Ray ban, Isabel Marant).
3Heta 1892.20% popusta na sve artikle satova i nakita. *Izuzev brenda Jaguar koji je na 15% popusta.
1Kooglana Food&Bar50% popusta za rezervirana dva sata bowlinga. *Popust vrijedi i za najam cipela za bowling. Rezervacije termina na broju 099 20 888 30.
4Luce30% popusta na rasvjetna tijela iz salona koja nisu na sniženju.
4Magic Baby30% popusta na Nania autosjedalice. *Popusti se ne zbrajaju s drugim popustima i pogodnostima.
2MassPopust od 40% na drugi, jeftiniji artikl. *Popust se odnosi na cjelokupan asortiman, bez iznimke. Popusti i akcije se ne zbrajaju.
4Mativo30% popusta na sve Mativo proizvode za kućanstvo (jastuci, popluni, posteljine…).
3PittaRossoPopust 30% na jedan artikl po izboru. *Popusti i akcije se međusobno ne zbrajaju.
3Polleo Sport30% popusta za plaćanje gotovinom na cjelokupan asortiman odjeće i obuće. *25% popusta je za plaćanje karticama. Akcije i popusti se ne zbrajaju. Popust ne vrijedi na već sniženo i vrijedi pravilo većeg popusta. 
4Posteljina.hrPopust od 30% na robu koja nije na sniženju ili na akciji. 
2Replay30% popusta na izdvojeni asortiman kolekcije jesen/zima 2021.
3Sally AtelierPopust od 30% na kompletan asortiman, osim na već snižene artikle. *Popusti se ne zbrajaju.
3Sport VisionPopust do 30% na odabrani nesniženi asortiman. *Akcije se međusobno isključuju, popusti se ne zbrajaju. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.
2Springfield30% popusta na sve artikle po punim cijenama. *Popust se ne odnosi na snižene artikle ili one koji su već na nekoj promociji.
2Terranova30% popusta na sve haljine, košulje i suknje. *Popust se odnosi na cjelokupni asortiman. Popust se ne može kombinirati s ostalim promocijama u tijeku.
2The Next30% popusta na dio asortimana.
4Triumph20% popusta na kolekciju jesen/zima 2021. *Akcija ne vrijedi na kolekciju Amourette, Shape Smart i Fit Smart. Popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju.
4VetPet boutique30% popusta na Hunter ležajeve za kućne ljubimce. *Popusti se međusobno ne zbrajaju. Popust ne vrijedi za već snižene artikle.
4Vitapur30% popusta na nesnižene artikle. *Kuponi, popusti i akcije se međusobno ne zbrajaju.
2Women'secretDodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman uključujući i već snižene artikle.
4Zlatarna Celje

10% popusta na asortiman Zlatarne Celje. *Popust ne vrijedi za kupnju ZGP, investicijskog zlata i srebra. Popusti i akcije se ne zbrajaju.


Akcije i popusti Eventi
Scroll to top