GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

05.05.2024

Stiže nam još jedan Golden četvrtak!

Ovaj četvrtak, 9. svibnja 2024. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Upravo u četvrtak, 9. svibnja u 18 sati, 4. kat, u Tower stiže i Kazalište Mala scena iz Zagreba s predstavom prema sjajnoj bajci Ivane Brlić Mažuranić, "Sunce, Djever i Neva Nevičica". Rezervirajte vrijeme  za izvrsnu izvedbu nagrađivane predstave u kojoj glavnu ulogu igra Buga Marija Šimić. Predstava u trajanju od 45 minuta je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu djece. Vjerujemo da će Nevu, slušati bez daha, da će ih nasmijati i promijeniti pogled na čitanje priča.


*Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.


Akcije i popusti
Scroll to top