GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

09.06.2024

Stiže nam još jedan Golden četvrtak, zadnji prije ljetne stanke!

Ovaj četvrtak, 13. lipnja 2024. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Na lipanjski Golden četvrtak stiže nam riječka udruga Centar tehničke kulture Rijeka. U četvrtak, 13. lipnja, u popodnevnim satima moći ćete zaigrati robotski nogomet, upravljati robotskim pčelicama koje zuje po kontinentima, s edukativnim robotom Cubettom istražiti svemir, uhvatiti zaigranu svjetleću lopticu i natjecati se u slaganju tangrama. Za najbrže pripremaju nagrade! 

*Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.


Akcije i popusti
Scroll to top