GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

11.12.2023

Stiže nam još jedan Golden četvrtak! Ovaj četvrtak, 14. prosinca 2023. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici

Zadnji Golden četvrtak u 2023., idealna je prilika za kupovinu povoljnih poklona, a dok vi kupujete poklone drugima, Tower Center Rijeka ima poklon za vas. Za račun veći od 20,00 € na info pultu na 4. katu, na dar preuzmite slatko iznenađenje. *Svaki posjetitelj može dobiti samo jedan dar. Akcija traje do isteka zaliha. 

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite u nastavku. 
*Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.Akcije i popusti
Scroll to top