GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

05.12.2022

Stiže nam i zadnji Golden četvrtak u ovoj godini! Ovaj četvrtak, 8. prosinca 2022. idealna je prilika za kupovinu povoljnih poklona uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici. Za račun veći od 200,00 kuna na infopultu na 4. katu možete preuzeti na dar slatko iznenađenje. One najmanje razveselit će predivne zimske maskote koje će posjetiti Tower upravo u četvrtak, 8. prosinca od 17 do 20 sati. Slikajte se sa snjegovićem, pingvinom ili sobom.

*Svaki posjetitelj može dobiti samo jedan dar. Akcija traje do isteka zaliha.

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 100 kuna, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj za nadolazeće blagdane. Popis svih pogodnosti potražite u nastavku.Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.


AKCIJE I POPUSTI
Scroll to top