MOONSWATCH TURNEJA DOLAZI U TOWER CENTER RIJEKA

MOONSWATCH TURNEJA DOLAZI U TOWER CENTER RIJEKA

15.11.2022

Počelo je odbrojavanje do dolaska kotrljajućeg planeta u Rijeku

Swatch je uzbuđen što Hrvatsku može dodati kao novu stanicu na svojoj brzorastućoj MoonSwatch turneji. Misija na Merkur sletjet će u Rijeku 15. studenog 2022. i u Tower Center Rijeka od 14 sati. 

Lansirana ove godine, Bioceramic MoonSwatch kolekcija odaje počast prvom satu na Mjesecu – satu OMEGA Speedmaster Moonwatch. Svaki od jedanaest modela prikazuje drugi planet ili nebesko tijelo u Sunčevu sustavu i potiče osobe koje ih nose da sanjaju velike snove, da se vinu u nebesa i da istražuju svemir. Upravo to Swatch planira učiniti svojom inspirativnom MoonSwatch turnejom.

Od srpnja 2022. MoonSwatch turneja premostila je kontinente i vremenske zone, uključujući Europu, Aziju i Ameriku. Kotrljajući planeti posjetili su trgovačke centre, festivale, gradove i iznenađujuća odredišta kako bi tisuće ljubitelja Swatch i OMEGA satova mogle kupiti neki od komada iz željene Swatch Bioceramic MoonSwatch kolekcije. Vrijeme će pokazati koje je sljedeće mjesto zaustavljanja ove inspirativne turneje. Za dodatne informacije narednih dana pažljivo pratite profile tvrtke Swatch na društvenim medijima, a mi smo ponosni što turneja stiže u Tower Center Rijeka. 


EVENTI
Scroll to top