Koncert učenika Yamaha Music School Rijeka i Opatija u Tower Centru Rijeka

Koncert učenika Yamaha Music School Rijeka i Opatija u Tower Centru Rijeka

28.11.2022

Vrijeme je darivanja, a jedan od najtoplijih poklona je glazba. Topla, kao i srca jednog dijela učenika Yamaha Music School Rijeka i Opatija koja će 9.12.2022. u 18 sati na 4. katu Tower Centra Rijeka kucati zajedno u prigodnom blagdanskom koncertu. 

Naš glazbeni poklon namijenjen je svim posjetiteljima koji žele upoznati neke od naših malenih i mladih glazbenika: pjevača ili instrumentalista, te im pljeskom pružiti podršku i dodatnu motivaciju. 

Razveselit će vas i raznježiti naši učenici u raznim kombinacijama:

najmlađi od svih - naši maleni "hobići" programa Hobby (1,5 - 4 godine):  Aleksandar Srdoč, Dan Pavelin, Jana i Miko Dešić, Lora Srok, Lora Grace Lončarić, Elena Reinić Babić, Fran Rubeša, Mara Tambić, Margarita Reljac, Nia Ponoš, Olivia Margan

Pjevači i instrumentalisti iz raznih programa YMS  - Ema Brancella, Mia Milin, Gabriela Vukelić, Helena Katalinić, Tea Muhvić, Lana Svast, Jean Luc Major, Mirka Johanna Welmans, Beatrice Kate Galloni, zatim članovi Highlight Banda: Eva i Lea Rac, Lana Hlaban, Luka Zulian, Ana Babić, Lucian Udovičić, Antonio Martinčić, Mia Vukanović, MIhael Šepelj te Sara Kajari, gošća iz YMS Zagreb.

 Ističemo da će YMS Hrvatska Highlight Band, sastavljen od učenika YMS Rijeka i Zagreb, ovom prigodom promovirati pjesmu s kojom je u oštroj konkurenciji 150 prijavljenih odabran između 15 najboljih u elitni Yamaha European Highlight Concert. Taj koncert održat će se u Milanu početkom ožujka 2023. 

Pjesma se zove "Another Place" i nastala je na kreativnoj "songwriting" radionici, a autorski su ju zaokružile Sara Kajari, Klara Baraba i Lea Rac. Više o tome, kao i o drugim novostima u YMS sustavu, pročitajte i pogledajte na linku, u našim e-novinama, službenom mjesečniku YMS Hrvatska.

Mentori koji su pripremili ovaj program su: Aaron Aleksej Ljevaković, Nereo Arbula, Alba Nacinovich, Žanil Tataj - Žak, Damjan Brnić, Borna Benko, Andy Cech, Matko Basara, Olja Dešić. Iz YMS ZAGREB nam gostuje i mentor Dino Antonić.

Yamaha Music School Rijeka i Opatija u ovoj školskoj godini imaju oko 280 učenika, a za neke od programa još uvijek postoji mogućnost upisa! 

U siječnju 2023. za neke od tih programa otvorit ćemo svoja vrata da nas upoznate i isprobate, a do tad nas pitajte što vas zanima, posjetite našu WEB STRANICU ili FACEBOOK STRANICU.


EVENTI
Scroll to top