PREDSTAVLJANJE DOBROTVORNE DJEČJE KNJIGE MALI ALI VELIKI U TOWERU

PREDSTAVLJANJE DOBROTVORNE DJEČJE KNJIGE MALI ALI VELIKI U TOWERU

23.01.2023

U srijedu, 1.2.2023. u 18 sati pridružite nam se na promociji dobrotvorne dječje knjige “Mali ali veliki” u organizaciji Hoću knjigu i Tower Centra Rijeka. Uz promociju, djeca i odrasli imat će priliku sudjelovati u radionici o talentima, a sve će se održati na 4. katu kraj info pulta Tower Centra. Prekrasne listove knjige ispunila je kreativna dječja mašta, a svojim talentom dokazuju nam da mogu stvoriti pozitivne promjene u društvu. Kupnjom knjige pomažete u obnovi dječjeg odjela petrinjske knjižnice i dokazujete mališanima da uz trud i talent ništa nije nemoguće. 

Promociji će se pridružiti book bloggerica Tihana Gašpert (Knjigožderica) i Tina Primorac, organizatorica incijative, a nakon promocije toga slijedi razgovor o dječjim talentima, zašto je važno da djeca rano otkriju svoje jake strane, kako im pomoći da ih razviju te naposljetku radionica o talentima za djecu i odrasle.

Knjiga će se prodavati, a čitav iznos bit će uplaćen za obnovu dječjeg odjela petrinjske knjižnice koja je stradala u potresu.


ZAŠTO MALI ALI VELIKI?

Ovaj projekt ima jednu kratku ali snažnu poruku: Tvoji talenti mijenjaju svijet – konkretno i vidljivo. To je poruka koju sam željela poslati svoj djeci koja su stvarala ovu knjigu i svoj djeci koja će s njom doći u doticaj.

To je poruka i za sve nas roditelje – nije kasno da iskopamo talente koje smo malo zanemarili, realiziramo ideje koje odavno planiramo,  ali još više – vrijeme je da širom otvorimo oči i pomognemo svojoj djeci da prepoznaju njihove prirodne darove i interese i pretvore ih u nešto plemenito i dobro. Ovo je poruka za sve nas velike koji imamo dužnost prenijeti malenima poruku o njihovoj vrijednosti, o tome da u njihovim rukama leže dobra rješenja, u glavama briljantne ideje, da imaju moć za promjene, konkretne korake i pozitivne pomake.

Tina Primorac, voditeljica projekta


MALI ALI VELIKI

Humanitarna knjiga

Knjiga je sastavljena od dječjih crteža, pjesama, priča i promišljanja o talentima i kruna je dvogodišnjeg projekta čiji je cilj bio potaknuti djecu da svoje talente povežu s konkretnim djelovanjem. Sav prihod za knjigu donira se potresom razrušenoj knjižnici u Petrinji koja će iznos upotrijebiti za obnovu dječjeg odjela. Ime MALI ALI VELIKI djeci šalje poruku da iako su još uvijek mali, imaju moć stvarati pozitivne promjene u društvu, a njihova najveća snaga leži u razvijanju prirodnih darova koje imaju. Knjigu će voljeti i roditelji jer je za njih pripremljen poseban kutak u kojem stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati i razvijati dječje talente i interese, a unutra se može pronaći i lijepa igra kroz koju će dijete uočavati svoje darove.


Više informacija potražite na https://paresia.hr/mali-ali-veliki/

Veselimo se vašem dolasku!  


Eventi
Scroll to top
Update cookies preferences