USKRŠNJA ČAROLIJA U TOWER CENTRU RIJEKA

USKRŠNJA ČAROLIJA U TOWER CENTRU RIJEKA

24.03.2023

Duge uši i veseli repić prati, u TOWER na Uskršnju čaroliju svrati! Tower Center Rijeka pripremio je trodnevnu veselu i šarenu uskrsnu zabavu, od 5. do 7. travnja 2023. Dok se roditelji užurbano pripremaju za Uskrs i nabavljaju zadnje sitnice za nadolazeći blagdan, djeca će se zabaviti i spremno dočekati veselog uskršnjeg zeku.

Bogati program počinje predstavom, 5. travnja u 17.00 sati, „Zgode i nezgode u Uskršnjoj šumi“. Sestrice Mila i Lu žele postati uskršnje vile. Već generacijama najbolje uskršnje vile dolaze iz njihove obitelji. Samo, je li Mila dovoljno strpljiva i pažljiva da zasluži uskršnje uši i repić od Uskršnjeg zeca? Nakon predstave, svi mališani moći će ostati i pridružiti se kreativnom kutku, u oslikavanju pisanica i izradi zečjih ušiju. 

Kakav bi to Uskrs bio bez velikog uskršnjeg zeca i čokoladnih jaja? Potražite maskotu zeca, slikajte se s njim i uživajte u slatkom iznenađenju, u četvrtak, 6. travnja od 16 do 19 sati. 

Petak, 7. travnja rezerviran je za oslikavanje lica uz profesionalnu „facepaintericu“, koja će sve dječje ideje pretvoriti u stvarnost. Baš se pitamo hoće li mališani izabrati biti zečići ili pilići, što god da budu, bit će najslađi sebi i svojim roditeljima. 

Cijeli program odvijat će se na 2. katu, preko puta trgovine Ciciban, osim druženja s uskršnjim zecom, koji će obići sve katove Centra.  


RASPORED DOGAĐANJA

Srijeda, 5. travnja 2023. 

17.00 h Predstava „Zgode i nezgode u Uskršnjoj šumi“

18.00 – 20.00 h  Kreativni kutak: Bojanje jaja od stiropora i izrada zečjih ušiju

Četvrtak, 6. travnja 2023.

16.00 – 19.00 h Druženje s maskotom zeca uz podjelu čokoladnih pisanica

Petak, 7. travnja 2023.

17.00 – 20.00 h Oslikavanje lica – odaberi svoju masku zeko ili pile


Na drugom katu Tower Centra Rijeka, od 28. travnja, potražite i predivno uređen uskršnji kutak, koji će biti idealna kulisa za ovogodišnje fotografije. 

Sretan Uskrs želi vam, Tower Center Rijeka. 


Eventi
Scroll to top