TOWER POKLON KARTICA NAJBOLJI POKLON ZA POD BOR

TOWER POKLON KARTICA NAJBOLJI POKLON ZA POD BOR

13.11.2023

Uskoro nam stiže ono najljepše razdoblje u godini, vrijeme darivanja, ljubavi i radosti. Međutim, kad dođe vrijeme za odabir savršenog poklona, to može postati izazovno. Svi želimo obradovati svoje voljene, ali kako znati što bi točno željeli? Tražite li poklon za posebnu osobu u vašem životu, poslovnog partnera ili samo želite zahvaliti svome zaposleniku na svom uloženom trudu, poklon kartica postaje heroj darivanja, pružajući primatelju slobodu da odabere ono što zaista želi. 

Poklon karticu Tower Centra Rijeka je moguće kupiti na Info pultu Tower Centra Rijeka, 4. kat ili putem web shopa, u iznosu od 10 do 150 eura, a kupac sam bira iznos koji će pokloniti dragoj osobi. Kartica se može koristiti u više od 60 modnih i lifestyle trgovina unutar samog Centra, uključujući i Interspar. Zaista, sve želje sadržane u jednoj kartici

Velika novost je da je Tower poklon karticu od sada moguće kupiti on-line, iz udobnosti vlastitog doma. U samo par klikova i kartica je kupljena, a vi je možete osobno preuzeti na info pultu Tower Centra Rijeka, naručiti dostavu na kućnu adresu ili odabrati digitalnu poklon karticu. E- poklon kartica još je jedan novitet, nakon kupovine kartica odmah stiže na odabranu e-mail adresu. Možete je poslati za poklon na određen datum i u određeno vrijeme, baš kao pravo iznenađenje. 

Božićno izdanje kartica je dostupno u dva različita motiva i ne znamo koji nam je ljepši.  I vjerujte, jedina briga oko darivanja drage osobe bit će vam koji motiv odabrati! Poklon kartica vrijedi šest mjeseci od dana kupovine, a može se trošiti u više trgovina i s iznosom koji želite.

Saznajete sve detalje o poklon kartici Tower Centra Rijeka, kao i popis trgovina.


Novosti u centru
Scroll to top
Update cookies preferences