TOWER POKLON KARTICA OD SADA I U ČETIRI NOVA PROLJETNA IZDANJA

TOWER POKLON KARTICA OD SADA I U ČETIRI NOVA PROLJETNA IZDANJA

29.03.2024

Tower Center Rijeka vam sa zadovoljstvom predstavlja svoje najnovije proljetno izdanje etuija za poklon karticu. Četiri nova elegantna etuija ne samo da će uljepšati vaše darove, već će i unijeti dašak proljetne svježine u svaki poklon.

Dizajn je s pažnjom osmišljen kako bi zadovoljio ukuse raznolike publike, a ističe se svojom estetikom i praktičnošću. Tri etuija s cvjetnim detaljima donose notu proljetne elegancije, dok pastelne nijanse etuija s efektom mramora pružaju dodir sofisticiranosti. Bez obzira na to je li poklon za rođendan, obljetnicu ili bilo koju drugu prigodu, ovi etuiji su savršena dopuna vašem poklonu.

Poklon karticu Tower Centra Rijeka moguće je kupiti na Info pultu Tower Centra Rijeka, 4. kat ili putem web shopa, u iznosu od 10 do 150 eura, a kupac sam bira iznos koji će pokloniti dragoj osobi. Kartica se može koristiti u više od 65 modnih i lifestyle trgovina unutar samog Centra, uključujući i Interspar

Tower poklon karticu moguće je kupiti on-line, iz udobnosti vlastitog doma. U samo par klikova i kartica je kupljena, a vi je možete osobno preuzeti na info pultu Tower Centra Rijeka, naručiti dostavu na kućnu adresu ili odabrati digitalnu poklon karticu. E-poklon kartica još je jedan novitet, nakon kupovine kartica odmah stiže na odabranu e-mail adresu. Možete je poslati za poklon na određen datum i u određeno vrijeme, baš kao pravo iznenađenje. 

Zaista, sve želje sadržane u jednoj kartici. Saznajte sve detalje o poklon kartici Tower Centra Rijeka, kao i popis trgovina.


Novosti u centru
Scroll to top