Tower Center Rijeka - Optika Anda

Optika Anda

Ostale osobne potrepštine

2 . Kat

Poklon kartica

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Upoznaj Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije.

Zakorači u Anda svijet i istraži najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u našoj ponudi nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura. Za najmlađe pripremili smo Anda Kids pakete u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir. 

U našim poslovnicama brinemo da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nudimo uslugu besplatne provjere vida, oftalmološkog pregleda vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama. Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči. Strastveno biramo najbolje proizvode, brinemo o zdravlju vaših očiju i pomažemo svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život! 

Optiku Anda možete potražiti na 2. katu Tower Centra Rijeka.

Facebook: facebook.com/optika.anda


Telefon: 051777933

E-mail: optikaanda25@optika-anda.com

Website: https://optika-anda.com

Tower 222
Scroll to top
Update cookies preferences