Tower Center Rijeka - Mobile Outfitters

Mobile Outfitters

Ostale osobne potrepštine

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Na 2. katu Tower Centra Rijeka potražite prodajno mjesto tvrtke Mobile Outfitters i osigurajte najkvalitetniju zaštitu za svoj mobilni uređaj. 

Najkvalitetnija zaštita za mobilne uređaje, izrađena od iznimno izdržljivog materijala, poliuretana, koji apsorbira udarce i ne puca. Proizvod više puta nagrađivan, razvijen i proizveden u Americi, dostupni je sada i kupcima u Tower Centru Rijeka. Uz program doživotne zamjene, zaboravite na brige oko padova i oštećenja uređaja. 

Clear-Coat folija

Ekskluzivni Clear-Coat proizvodi štite kompletan uređaj – ekran, zadnju stranu pa čak i bočne strane. Zaštitite svoj mobilni uređaj, laptop ili tablet neprimjetnom, poliuretanskom Clear-Coat zaštitom i oslobodite se futrole koja skriva ljepotu vašeg uređaja i povećava njegove dimenzije.

Fusion Bumper

Inovativna antišok zaštita mogućih oštećenja bočnih strana i rubnih dijelova uređaja prilikom pada. Fusion Bumper je specijalna zaštita koja se bazira na patentiranim TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologijama. Iako je čak 40% tanji od konkurentskih proizvoda, naš Fusion Bumper pruža superiorniju i elegantniju zaštitu. Najbolja zaštita postiže se u kombinaciji s Clear-Coat Fusion folijom.


Telefon: 095 310 3110

Tower 2C
Scroll to top
Update cookies preferences