Tower Center Rijeka - Kiehl’s

Kiehl’s

Ostale osobne potrepštine

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

S velikim zadovoljstvom želimo podijeliti s vama vijest o širenju Kiehl's Since 1851 u živopisni grad Rijeku. Od dolaska na hrvatsko tržište prije 8 godina, do sada Kiehl's Since 1851 bio je prisutan na pet lokacija diljem Hrvatske i putem webshopa: www.kiehls.hr, a novootvorena Kiehl's prodavaonica u Tower Center Rijeka obilježava još jedan važan korak u našem dugogodišnjem putovanju pružanja visokokvalitetnih usluga za njegu kože i kose našim kupcima. 

Od svojih skromnih početaka kao ljekarna u New Yorku prije više od 170 godina, Kiehl's je nastavio pružati personalizirane usluge za njegu kože i učinkovite formulacije proizvoda. Kiehl's Since 1851 naslijeđe duboko je ukorijenjeno u bogatu tradiciju, a nova prodavaonica u Rijeci s ponosom nastavlja taj put. 

Svi istinski zaljubljenici u njegu kože imat će priliku isprobati neke od najpoznatijih formula ovog brenda, učiniti besplatnu analizu kože, obaviti personalizirane konzultacije s Kiehl's savjetnicima za njegu kože, ali i testirati Derma-Reader, inovativni uređaj najnovije generacije koji analizira čak 6 parametara kože, a koji će svim zainteresiranim posjetiteljima biti dostupan narednom periodu. Kao dio posvećenosti pozitivnom iskustvu kupovine, posjetitelji Kiehl's prodavaonicama mogu uživati u Kiehl's "Try Before You Buy" politici, omogućavajući svima da ponesu dodatne besplatne uzorke proizvoda i testiraju ih iz udobnosti doma. 


Website: https://www.kiehls.hr

Tower 221a
Scroll to top