Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

02.05.2022

Tower aplikacija ima i digitalne kupone, to je već važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta. Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova.  Svakog 1. i 15. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 

Iskoristite sljedeće kupone od 16.5. do 31.5.2022. 

Buzz (1. kat) - 10% popusta na cjelokupan iznos računa.

Kopitarna (1. kat) - 10% popusta na artikle Kopitarna u redovnoj ponudi.

Terranova (2. kat)- Za kupovinu iznad 350 kn, kupon od 150 kn gratis.

Froddo (3. kat) - 10% popusta na cjelokupan iznos računa. *Popust se ne kombinira s dodatnim popustima na iznos računa.

Heta 1892. (3. kat) - Poklon uz svaku kupnju iznad 500 kn.

Sport Vision (3. kat) - 10% popusta na cjelokupan iznos računa.

Ghetaldus (4. kat) - 20% popusta na sunčane i dioptrijske modele okvira brandova Hugo Boss, Bolon, Moschino Love i 20% popusta na kontaktne leće. *Dodatne akcije i popusti se ne zbrajaju. Popust za dioptrijske okvire vrijedi samo uz kupnju naočalnih leća svih brandova. Popust za sunčane modele vrijedi samo uz kupnju Ghetaldus spreja za čišćenje.

Magic Baby (4. kat) - 15% popusta na sva kolica.

Mobilna aplikacija donosi digitalne kupone – popuste, poklone i dodatne pogodnosti za sve korisnike loyalty sustava. Korisnici aplikacije na svom zaslonu imaju prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te svaki kupon koji žele iskoristiti moraju aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. Potražite i GOLDEN KUPON, koji donosi dodatne bodove na Golden Tower kartici.


AKCIJE I POPUSTI
Scroll to top