Gastro ponuda u Tower Centeru nikad nije bila bolja. Prošećete li se centrom i sami ćete se uvjeriti u bogatu i raznoliku gastro ponudu. Od obročnih salata do svima omiljene pizze.

Krenimo redom, na petom katu centra nalazi se odlična gastro ponuda. Odnedavno preuređen Foodcity svima je dobro poznato mjesto, odlični sendviči i pekarski proizvodi, ali i kompletan jelovnik. I sve to uz prekrasan otvoren pogled prema moru.

Nedavno smo proslavili otvorenje dugoočekivanog i omiljenog McDonald’s-a. Lanac koji je davno osvojio svijet sad je dio gastro ponude Tower Centra. Njihovi proizvodi svima su dobro poznati, pa tako imamo ljubitelje slatke gastro ponude i ljubitelje hamburgera i ostalih delicija.


McDonald’s

Uz sve to, donosimo odlične vijesti. Od današnjeg dana gastroljupci mogu uživati u još jednom gastro iskustvu. Big Boy naziv je novootvorenog prostora u kojem ćete zaista uživati svim osjetilima. Ugodno uređen prostor na svojem jelovniku nudi kebab, ćevapčiće, tortilje, različite vrste tjestenine i ukusne obročne salate. Naručite li bilo koji meni, gratis dobivate neograničeno piće po želji, moramo priznati, zvuči odlično. Stoga, ne čekajte, Big Boy otvorio je svoja vrata i željno čeka na vas.

Big Boy

Ne smijemo zaboraviti nezaobilazan dio svakog obroka, riječ je naravno o desertu. Za najbolje slastice u gradu, pobrinula se slastičarnica Cacao koja se nalazi na petom katu Tower Centra. Odlični kolači, sladoledi, ali i različite kremaste i ukusne kave, ne znamo kojim redom krenuti. No, jedno je sigurno, gastro ponuda stvarno je odlična.

Cacao

Foto: McDonald’s, Cacao