Mmmm, sve miriši po kolačima, blagdanski keksići već su u pripremi, listaju se recepti i smišljaju nove ideje. Klasični kolači dio su tradicije, no što kažete na prijedlog da ovaj Božić servirate nešto potpuno drugačije? Nešto ukusno, nešto jednostavno i nešto zdravo? Blagdanski keksi u zdravoj verziji zvuče savršeno! Spoj okusa i mirisa koji će vas osvojiti na prvu.
Sastojci :
160g maslaca od lješnjaka – Pure 100% Natural Hazelnut Butter
1-2 datulje nasjeckane na komadiće
pola žličice Bourbon vanilije
1,5 mjerica proteina od vanilije – Battery Whey Protein
pola žličice cimeta
Priprema:
Pomiješajte sve sastojke u masu za kekse, tijesto izvaljajte i na papir za pečenje postavite kekse u raznim oblicima. U prethodno zagrijanoj pećnici pecite oko 10 minuta na 170 stupnjeva, da postanu zlatno smeđi. Kad su keksi pečeni i ohlađeni, polijte ih s rastopljenom tamnom čokoladom i pospite s kokosom.